Home Featured Serveer je gasten heerlijk gekoelde drankjes met een goede barkoelkast!

Serveer je gasten heerlijk gekoelde drankjes met een goede barkoelkast!

0
Serveer je gasten heerlijk gekoelde drankjes met een goede barkoelkast!

Veel mensen genieten graag van hun lievelingsdrankje in een horecagelegenheid. Zeker nu de lente in aantocht is, zie je steeds meer mensen verschijnen op het terras. Wanneer je uren geshopt hebt of een lekker eindje hebt gefietst, verlang je gewoon naar een heerlijk koel drankje! Als horecagelegenheid wil je dit je gasten ook kunnen bieden. Maar, hoe zorg je voor de best gekoelde drankjes? Het antwoord is simpel; met een barkoelkast van goede kwaliteit!

Verschillende soorten barkoelkasten

Ben jij nog op zoek naar de juiste koelkast om al je drankjes in te bewaren? Dan zul je zien dat er een enorm assortiment is om uit te kiezen. Zo kun je voor een simpele koelkast gaan die zijn werk goed doet. Of je gaat voor een moderne barkoelkast die is voorzien van glazen deuren. Op deze manier maak je van je koelkast gelijk een echte eyecatcher. En bovendien ziet je personeel snel waar alle drankjes zich bevinden, zonder hiervoor de hele koelkast te moeten doorzoeken. Een echte win-winsituatie dus!

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Wil jij een barkoelkast kopen? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de koeling. Hoeveel drankjes of etenswaren wil jij er ongeveer in kwijt kunnen? Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte je hebt voor de koelkasten en waar je ze gaat plaatsen. Is het handig om voor een koelkast te gaan met schuifdeuren, of heb je genoeg ruimte om voor openslaande deuren te gaan? Allemaal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Vervolgens kun je het beste kiezen voor een koelkast met een goed energielabel. Ga voor een zuinige koeling die klasse A, B of C heeft. Glazen deuren zijn niet alleen mooi en handig voor jezelf, ze zorgen er ook voor dat je de koeling niet onnodig hoeft te openen. Dat maakt deze optie ook nog eens extra energiezuinig!

Ook belangrijk om rekening mee te houden

Daarnaast zijn er koelingen die op verschillende principes werken. Kies daarom een type koeling die aansluit bij je wensen en behoeften. Convectie koeling is er voor het snel en constant koelen van eten en drinken. Daarnaast zijn deze koelingen handig in drukke situaties omdat de temperatuur goed wordt gehandhaafd en weer snel kan herstellen wanneer dit nodig is. Maar, deze koelingen hebben meer stroom nodig en maken dus ook meer lawaai. Een stille koeling kan fijn zijn voor de oren van je personeel, maar kan de temperatuur niet zo goed handhaven als convectie koelingen dat kunnen. Daarnaast zijn er nog speciale koelkasten voor wijn of frisdrank.