Home Huis inrichting VR brillen bedrukken, de ideale give away

VR brillen bedrukken, de ideale give away

0

Als je als ondernemer cadeaus uitdeelt, kun je maar beter zorgen dat het cadeaus zijn die gebruikt zullen gaan worden. Want bij gebruik wordt iedere keer jouw logo zichtbaar. VR brillen bedrukken is daarom het perfecte relatiegeschenk. Steeds meer filmpjes en games zijn in virtual reality. Je kunt je dus indenken hoe vaak jouw VR brillen bedrukken voor de dag gehaald zullen worden!

VR brillen bedrukken voor ieder bedrijf

Of je nu een bouwbedrijf hebt, een makelaarskantoor of een afvalverwerkingsbedrijf, VR brillen bedrukken zijn altijd een goed idee. Helemaal als je er zelf een app met een filmpje over jouw bedrijf bijlevert. Je kunt als je een bouwbedrijf hebt een filmpje (laten) maken over je nieuwste project. Mensen kunnen alvast door jouw woonwijk lopen met een VR bril op hun neus. VR brillen bedrukken en een filmpresentatie doen aan investeerders maakt vast een goede indruk. Dat kan ook wanneer je een makelaarskantoor hebt. Je kunt je (potentiële) klanten een virtuele rondleiding geven. VR brillen laten bedrukken, een rondleiding geven en je zult zien dat de verkoop enorm oploopt. Maar ook als je de communicatie en reclame regelt voor een afvalverwerkingsbedrijf kun je VR brillen bedrukken laten. Je kunt mensen “meenemen” door je bedrijf, zonder dat ze gevaar lopen of de niet altijd even vriendelijke lucht te hoeven ruiken. Je benadert klanten, gemeenten, recyclers en andere geïnteresseerden dan op een andere manier. Deze manier zal ze bijblijven.
VR brillen bedrukken

VR brillen bedrukken, maar welke dan

Wanneer je kijkt op de site tigerconcept.nl zie je dat er een enorme variëteit in VR brillen bedrukken is. De prijzen lopen (natuurlijk) uit een, maar ook de formaten van de brillen, de kleuren en de kwaliteit zijn het de moeite waard om je er even in te verdiepen. VR brillen bedrukken kan dus precies naar jouw wensen gebeuren. Op sommige VR brillen heb je, behalve ruimte voor je logo, ook nog ruimte voor je bedrijfsnaam of zelfs je website. Alles om de naamsbekendheid te verhogen.

Groter is beter?

Mannen mogen graag denken dat groter beter is. De grootste televisie, de grootste auto. Mannen lijken er extra gelukkig van te worden. Toch gaat dit in geval van VR brillen bedrukken niet helemaal op. De grootte van het beeldscherm is ineens niet meer boeiend. Dit is omdat je je door de VR bril op de juiste plek te houden compleet in de film of game waant. Grootte is in dit geval alleen belangrijk met betrekking tot de grootte van het logo dat je erop gedrukt wilt hebben.