Home Huis inrichting Welk kinderbed kies ik voor mijn kind?

Welk kinderbed kies ik voor mijn kind?

0
Welk kinderbed kies ik voor mijn kind?

Het kiezen van een kinderbed is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan prijs, uiterlijk, leeftijd van het kind en ruimte in de kinderkamer. Ik zal hieronder diverse mogelijkheden op een rijtje zetten. Je gaat dan goed ingelicht op kinderbeddenjacht.

Wat kost een kinderbed?

Zoals bij iedere aankoop voor je huis kun je het zo gek maken als je zelf wilt. En afhankelijk van je bankrekening is er heel wat mogelijk. Er is al een prachtig metalen kinderbed verkrijgbaar vanaf €129,00. Ga je ietsje omhoog in prijs, dan vind je voor nog geen €200,00 een meegroeibed. Dit is een ideaal bed, want je bouwt het eenvoudig om van een peuter-/kleuterbed naar een regulier kinderbed. Hartstikke handig én twee bedden voor de prijs van één! Ik schreef al dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt, nou, daar is niks aan gelogen. Wat denk je bijvoorbeeld van een supergave caravan? Je kind zal iedere nacht dromen van vakanties in verre landen en rondreizen door Nederland. Toch is ook dit kinderbed gewoon verkrijgbaar via de site. De prijs loopt vanaf €799,00.

Een kinderbed in het thema van de slaapkamer

Bijna alles is mogelijk op beddengebied. Een kinderbed in de vorm van een brandweerauto, racewagen, koets, huisje of prinsessenbed? Je vindt het op huisenthuis.nl. Je past dan gemakkelijk het bed aan aan de kamer óf doe je het juist andersom? Kies je eerst een bed en ga je dan de muren (laten) beschilderen of behangen in een bijpassend thema? Alles kan. Het is in ieder geval zeker dat jouw kind de show steelt wanneer het met vriendjes op de kamer speelt.
kinderbed

Welk kinderbed voor welke leeftijd?

Je wilt je puber natuurlijk niet meer laten slapen in een brandweerautobed. Maar je kleuter daar is waarschijnlijk wel erg van gecharmeerd. Gelukkig zijn er bedden voor alle leeftijden te verkrijgen. Een hoogslaper met bureau voor je dochter in groep 8 en een raceautobed voor je zoon in groep 4. De keuze is reuze. Op de site staan ook de juiste matrasmaten goed aangegeven. Je kiest dan altijd het bed dat bij jouw kind past.

Een kinderbed voor elk kamer

Als je kind een kleine kamer heeft dan is het wellicht handig om een hoogslaper of misschien zelfs een stapelbed te plaatsen. Je kind houdt dan toch ook nog ruimte over om te spelen en voor huiswerk en/of een kledingkast. Wanneer je kijkt op huisenthuis.nl zie je al snel dat er voor iedere kamer, groot of klein, een passend kinderbed bestaat.