Home Featured Bestrijd ongedierte in jouw woning op de juiste manier

Bestrijd ongedierte in jouw woning op de juiste manier

0
Bestrijd ongedierte in jouw woning op de juiste manier

Er zijn helaas veel verschillende soorten ongedierte waar we in onze woning last van kunnen krijgen. Dat is natuurlijk erg vervelend. Niemand zit dan ook te wachten op ook maar een type ongedierte. Toch is het nou eenmaal mogelijk dat ongedierte in de woning kan gaan zitten. Dan is het echter belangrijk om dit zo snel mogelijk te herkennen. Hoe sneller dat gebeurt, des te vlotter er ook gehandeld kan worden tegen het ongedierte. Soms is het mogelijk om zelf met handige truckjes van ongedierte af te komen. niet in alle gevallen is dit echter de beste manier om ongedierte te bestrijden. Vaak is het namelijk beter om de professionals dit werk te laten uitvoeren. Zo weet je in ieder geval zeker dat je op de best mogelijke wijze geholpen wordt met jouw probleem. 

 

Bedwantsen 

Bedwantsen kunnen bijvoorbeeld een zeer vervelende vorm van ongedierte in de woning zijn. Zoals de naam het al een beetje weggeeft vind je deze beeste in en rondom het bed. Deze parasiet haal je dan ook niet graag in huis en wanneer dat wel gebeurt wil je hier zo snel mogelijk weer vanaf zijn. de bedwantsen leven namelijk van ons bloed. Daarom zal je in de nacht echt last hebben van deze parasieten. Zo zullen zij ’s nachts druk bezig zijn met ons bijten om zichzelf te kunnen voeden met ons bloed. Door deze beet ontstaan rode jeukende bultjes op het lichaam. Wanneer je deze bultjes herkent is het noodzakelijk om zo snel mogelijk een ongediertebestrijder in te schakelen. Hierdoor kunnen de bedwantsen spoedig weer uit jouw woning gaan verdwijnen en zal je weer op een normale wijze kunnen gaan slapen. 

 

Boktor 

Een ander vervelend type ongedierte in de woning is de boktor. Een boktor vindt het vooral prettig om zich in en rondom hout te bevinden. De boktor zelf is hierbij echter niet het grootste probleem van dit ongedierte. Het zijn namelijk vooral de larven van de boktor die voor problemen kunnen zorgen. Deze larven worden vaak geplaatst door de boktor in hout. Vervolgens zullen deze larven zich voeden met het hout. Dat kan echt tot grote problemen leiden waardoor meubels of de constructie van de woning beschadigd kunnen raken. De boktor is dan ook een gevaarlijk type ongedierte dat snel bestreden moet worden in de woning. Bestrijding moet je hierbij door een professioneel bedrijf laten uitvoeren. De larven van de boktor zitten namelijk vaak in kleine plekken, waardoor het verstandig is om dit goed aan te laten pakken door een bestrijder.