Home Thuis zijn Bedwantsen professioneel bestrijden

Bedwantsen professioneel bestrijden

0
Bedwantsen professioneel bestrijden

Bedwantsen, wat zijn het en wat doen ze? Deze vervelende beestjes  zijn klein en donkerbruin. Ze worden vooral meegebracht uit exotische vakantiebestemmingen waar ze uitstekend ingeburgerd zijn. Nu duiken ze overal op en zijn een wereldwijde plaag. Bloed van warmbloedige dieren zoals katten en honden en van mensen zijn hun favoriete voedsel. Heb je ook last van deze bedwantsen? Dan wil je er zeker zo vlug mogelijk van af. Voor bedwantsen bestrijden schakel je best professionele hulp in.

Bedwantsen herkennen

Om te weten of je met bedwantsen te maken hebt of niet moet je ze ook herkennen. Dit is de eerste stap in bedwantsen bestrijden. Deze vervelende beestjes  zijn maar enkele millimeter groot. Hun lichaam is plat en ovaal met een bruinrode kleur. Tijdens het bloed zuigen worden ze roder en roder. Hun lijf zwelt. Ze worden vaak driemaal groter dan normaal. Velen denken dat bedwantsen kunnen vliegen maar dat is een misverstand. Het zijn wel snelle kruipers. Ze verdragen geen licht en laten zich overdag weinig of niet zien. Dat doen ze alleen als ze honger hebben. Bedwantsen hebben een typische geur vergelijkbaar met amandelen

Symptomen

Een beet van een bedwants veroorzaakt vaak hevige jeuk. Ze voelen zich het best in je bed en verlaten hun veilige schuilplaats als je slaapt. Tijdens hun rooftocht verdoven ze ons door een verdovingsmiddel te spuiten. Zo voelen we niets als ze beginnen met bloedzuigen. Dat veroorzaakt kleine zwellingen die voor de vervelende jeuk zorgen. Je herkent bedwantsen aan kleine bloedvlekjes die ze vaak in je bed achterlaten.

Geen gebrek aan hygiëne

Vaak denken we dat ongedierte het gevolg zijn van een gebrek aan hygiëne. Dat is niet zo. We brengen ongedierte vaak mee van buiten, vaak zonder het merken. Ze reizen letterlijk van het ene huis naar het andere. Ze reizen mee in je bagage en in het voorbeeld van bedwantsen nestelen zich thuis in je lekkere warme bed. Van daaruit verspreiden ze zich razendsnel in alle kamers.

Muizen bestrijden

Muizen zo vlug mogelijk herkennen en bestrijden is de enige manier om ze kwijt te spelen. Dat kun je zelf proberen met het gebruik van muizenvallen en chemische bestrijdingsmiddelen. Lukt dat alles niet? Dan kun je de beestjes ook proberen uit te schakelen middels een professioenel ongediertebestrijder. Kreeg je muizen op bezoek en wil je er zo vlug mogelijk van af? Schakel dan een professionele ongediertebestrijders in voor onder andere muizen bestrijden. Die kennen alle soorten ongedierten en hun vervelende gevolgen het best. Met een professionele ongedierte bestrijding ben je er snel en doeltreffend van verlost.