Home Featured 3 Tips voor een feestelijke kerst

3 Tips voor een feestelijke kerst

0
3 Tips voor een feestelijke kerst

Heb jij ook al zo een zin in de komende feestdagen? Geloof ons, je bent niet de enige! De feestdagen zijn toch wel de gezellige dagen van het jaar, met veel lekker eten, samenzijn en tijd voor vrienden en familie. Ook al moeten we door corona kerst dit jaar in een kleinere kring vieren dan we gewend zijn, kerst is hoe dan ook feestelijk. Wil je vast wat inspiratie opdoen hoe je ook dit jaar een feestelijke kerst kunt beleven? Lees dan snel deze blog en ontdek meer!

Eten

Bij kerst hoort natuurlijk lekker eten. Of je nu gaat voor een traditioneel kerstdiner of meer van een moderne of informelere Touch houdt, met kerst zet je iets anders op tafel dan je alledaagse recepten. Pak dus groots uit en begin op tijd met oriënteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstdiner waarbij je in plaats van een groot gerecht veel kleine hapjes op tafel zet? Of een keer totaal afwijkt van je repertoire door te kiezen voor exotische ingrediënten waar je normaal niet vaak mee kookt? Of een geheel duurzaam en vegetarisch menu? Alles kan en alles mag! Maak er jouw feestje van!

Kleding

Tijdens de feestdagen loop jij er natuurlijk op je allermooist bij. Dus kijk eens kritisch in je kast, heb je nog een mooie outfit? Aarzel anders niet om jezelf iets moois nieuws te gunnen! Voor wat voor outfit ga jij? Hoe jij je kleedt hangt natuurlijk helemaal af van jouw eigen persoonlijke smaak en voorkeur. En misschien ook wel een beetje van de gelegenheid en hoe jij je feestdagen doorbrengt. Doe eens wat inspiratie op in je favoriete winkel of online. Er zijn talloze winkels die een speciale winter/feestdagencollectie aanbieden. Ook als je iets specifieks zoekt zoals een tuniek grote maten of een grote maten bh.

Versiering

Maak ook je huis mooi en hang kerstversiering op voor het ultieme kerstgevoel! Slingers, glitters, kerstballen en natuurlijk een mooie, grote kerstboom. Veel mensen versieren alleen hun woonkamer, maar hoe leuk is het als je je hele huis in een kerstsfeer brengt? Wat dacht je bijvoorbeeld van kerstlampjes in het trappenhuis bijvoorbeeld? Of een kerstslinger op de overloop, kerstballen in de badkamer of een klein kerstboompje in je slaapkamer? Het is maar een keer per jaar kerst dus gebruik deze gelegenheid om eens goed uit te pakken!

We hopen dat jullie met deze tips inspiratie op gedaan hebben om ook dit jaar een feestelijk kerstfeest te creëren! We wensen jullie fijne feestdagen en een ontspannen kerstvakantie toe.