De perfecte kast

Als je toe bent aan een vernieuwing van je interieur, ga je verhuizen of ben je opzoek naar een echte eyecatcher in je huis dan ben je bij Station7 aan het juiste adres. Ze verkopen hier super mooie kasten, en dat is precies wat in mijn huis ontbrak. Als je een Industriële kast wil kopen, kan ik deze winkel zeker aanraden!

Hoe het begon…

Ik ben een tijdje geleden begonnen met het veranderen van mijn interieur. Ik was klaar voor iets nieuws en besloot mijn huis een industriële look te geven. Dit had ik namelijk voorbij zien komen in zo een woonmagazine en was hierdoor helemaal geinspireerd geraakt. Lange tijd was ik opzoek naar een industriële vitrine kast die ik in mijn keuken kon zetten en waar ik dan mooi mijn glazen en kommen kon etaleren. Nooit vond ik een waar ik tevreden over was, ben samen met mijn vriend heel het land afgereisd zoekende naar een industriele vitrine kast. Ook IKEA had niet wat ik zocht, totdat ik op de website van Station7 stuitte. Het aanbod was reuze en ik had er meteen een besteld die mooi in mijn keuken zou passen. Hij is gister aangekomen en ben er ontzettend blij mee.

Resultaat.

De vitrinekast is mooi afgewerkt, hij is stevig en van hoge kwaliteit en dan staat hij ook nog eens erg chique in mijn huis. Een echte eyecatcher dus! De kast heeft een heel handig schuifslot, je hoeft hiermee dus nooit te pielen want de deuren gaan heel eenvoudig dicht. Bovenin zijn de kastdeuren voorzien van glas, daar heb ik mijn mooiste glazen nu staan. Onderin zijn de kastdeuren van metaal, dus ook je minder mooie glazen en servies kan je in de kast kwijt. Al met al een super handige en trendy kast! En wat ik het allermooiste aan mijn aankoop vind, is dat ik hem lekker online heb kunnen kopen. Ik hoefde niet de deur uit, ik hoefde niet te sjouwen met een loodzware kast, nee, ik bestelde hem en hij werd erg snel bij me afgeleverd. En nee, je hoeft hem niet á la Ikea in elkaar te zetten.

Twijfels? Neem een kijkje.

Als je nog je twijfels hebt over welke kast in jouw interieur past, raden wij je aan om een kijkje te nemen op de website van Station7. Er is voor ieder wat wils en ook voor jou zit er zeker wat tussen. Waar wacht je nog op? Shop ze!

Latest

Vrijstaand bad voor een luxe badkamer

Vrijstaand bad voor relaxmomenten Het is belangrijk om af en toe even uit de dagelijkse sleur te komen. Een relaxmomentje inplannen is daarom een goede...

Steeds verder ontwikkelen van de fiets

De fiets verandert door de jaren heen enorm. De fietsen worden steeds verfijnder, ze zitten steeds beter in elkaar. Technieken worden verbeterd om zo...

Verbeter je interieur met LED strips!

Tegenwoordig zijn er vele producten aan te schaffen om het interieur in het huis eens aan te passen en te zorgen voor een geheel...

3 manieren om je personeel te binden aan je bedrijf

Heb je een eigen bedrijf of ben je verantwoordelijk voor het personeel van een bepaald bedrijf? Dan is het belangrijk dat het personeel dat...

Wat komt er allemaal kijken bij verhuizen

Het verkopen van je huis kan een spannende en onzekere tijd zijn. Je wil tenslotte een goede prijs krijgen voor je woning, maar ook...