De perfecte kast

Als je toe bent aan een vernieuwing van je interieur, ga je verhuizen of ben je opzoek naar een echte eyecatcher in je huis dan ben je bij Station7 aan het juiste adres. Ze verkopen hier super mooie kasten, en dat is precies wat in mijn huis ontbrak. Als je een Industriële kast wil kopen, kan ik deze winkel zeker aanraden!

Hoe het begon…

Ik ben een tijdje geleden begonnen met het veranderen van mijn interieur. Ik was klaar voor iets nieuws en besloot mijn huis een industriële look te geven. Dit had ik namelijk voorbij zien komen in zo een woonmagazine en was hierdoor helemaal geinspireerd geraakt. Lange tijd was ik opzoek naar een industriële vitrine kast die ik in mijn keuken kon zetten en waar ik dan mooi mijn glazen en kommen kon etaleren. Nooit vond ik een waar ik tevreden over was, ben samen met mijn vriend heel het land afgereisd zoekende naar een industriele vitrine kast. Ook IKEA had niet wat ik zocht, totdat ik op de website van Station7 stuitte. Het aanbod was reuze en ik had er meteen een besteld die mooi in mijn keuken zou passen. Hij is gister aangekomen en ben er ontzettend blij mee.

Resultaat.

De vitrinekast is mooi afgewerkt, hij is stevig en van hoge kwaliteit en dan staat hij ook nog eens erg chique in mijn huis. Een echte eyecatcher dus! De kast heeft een heel handig schuifslot, je hoeft hiermee dus nooit te pielen want de deuren gaan heel eenvoudig dicht. Bovenin zijn de kastdeuren voorzien van glas, daar heb ik mijn mooiste glazen nu staan. Onderin zijn de kastdeuren van metaal, dus ook je minder mooie glazen en servies kan je in de kast kwijt. Al met al een super handige en trendy kast! En wat ik het allermooiste aan mijn aankoop vind, is dat ik hem lekker online heb kunnen kopen. Ik hoefde niet de deur uit, ik hoefde niet te sjouwen met een loodzware kast, nee, ik bestelde hem en hij werd erg snel bij me afgeleverd. En nee, je hoeft hem niet á la Ikea in elkaar te zetten.

Twijfels? Neem een kijkje.

Als je nog je twijfels hebt over welke kast in jouw interieur past, raden wij je aan om een kijkje te nemen op de website van Station7. Er is voor ieder wat wils en ook voor jou zit er zeker wat tussen. Waar wacht je nog op? Shop ze!

Latest

Hoe kies ik de goede camera beveiliging?

De ene beveiligingscamera is de andere niet. Als u een nieuwe beveiligingscamera wilt aanschaffen, is het van belang uzelf af te vragen welk type...

Is een afvalcontainer huren voor je verbouwing handig?

Onlangs kocht ik een nieuw huis, samen met mijn vriendin. We wisten van tevoren dat er behoorlijk wat verbouwd zou moeten worden. We wilden...

Wat doen energieprijzen?

Het is een vraag die veel mensen bezig houdt in hun zoektocht naar leveranciers van goedkope energie: wat gebeurt er met de energietarieven de...

Alles over een eikenhouten vloer

Ga jij binnenkort verhuizen, verbouwen of wellicht zit je gewoon te denken aan een nieuwe vloer? In dit artikel geven wij jou informatie over...

Voordeuren

Deuren zijn in een huis onmisbaar. Ze zijn de scheiding van de een naar de andere ruimte binnenshuis. Maar ook voordeuren zijn extreem belangrijk...