Home Overig Keukenrollen en mondkapjes: wat hebben deze twee met elkaar te maken?

Keukenrollen en mondkapjes: wat hebben deze twee met elkaar te maken?

0
Keukenrollen en mondkapjes: wat hebben deze twee met elkaar te maken?

Hygiëne staat de laatste maanden meer dan ooit in de schijnwerpers. En niet zo vreemd want door de Corona crisis moeten wij hier extra alert op zijn. Heel veel handen wassen blijft voorlopig nog wel de norm. Keukenrollen zijn heel handig om op een hygiënische manier je handen weer droog te maken. Wanneer je een handdoek ophangt kunnen hier al gauw allemaal bacteriën in blijven zitten. De keukenrollen bestaan uit twee lagen zodat je niet eerst de hele rol moet afrollen voordat je handen eindelijk droog zijn. Makkelijk in gebruik dus en ze werken absorberend doordat er vochtvangers in de keukenrol zelf zijn verwerkt. Daarnaast kun je de keukenrollen ook gebruiken om even wat viezigheid ergens af te halen of om een oppervlakte weer schoon te krijgen. Je gebruikt ze dus eenmalig waardoor bacteriën en virussen geen kans krijgen om zich vast te hechten. En wist je dat je keukenrollen ook kunt gebruiken voor mondkapjes? Ze zijn dus echt multifunctioneel! Het papier van de keukenrol kun je namelijk als extra filter in je mondkapje gebruiken. Op die manier ben je extra beschermd.

Een grote schoonmaak houden met de juiste schoonmaakartikelen van de groothandel

Wil je voor je bedrijf een voorraad schoonmaakartikelen inslaan bij de groothandel? Dit soort producten ben je de komende tijd waarschijnlijk nog wel even nodig. Door bij een groothandel schoonmaakartikelen te bestellen profiteer je direct van afnamekorting. En in deze tijden is het helemaal verstandig om meteen een voorraad schoonmaakartikelen in te slaan. Ze bederven ten slotte niet en je kunt zo garanderen dat het schoonmaakwerk binnen je bedrijf goed uitgevoerd kan worden. Ook wil je natuurlijk dat het schoonmaakwerk op de juiste manier wordt gedaan, bijvoorbeeld door schoon te maken met schoonmaakhandschoenen. Je bestelt schoonmaakhandschoenen samen met andere schoonmaakartikelen ook gemakkelijk bij de groothandel. Zo profiteer je voor beide producten van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Papieren handdoekjes zijn hygiënisch in gebruik

Papieren handdoekjes zie je bijna in iedere openbare gelegenheid. Het is namelijk een erg hygiënisch product doordat er geen bacteriën en virussen in kunnen gaan ophopen. Na gebruik gooi je het papieren handdoekje gewoon weg in de prullenbak. Op die manieren hebben de bacteriën en virussen geen vrij spel meer. Zulke papieren handdoekjes hebben dus veel voordelen om hygiëne hoog in het vaandel te kunnen houden. Wist je bijvoorbeeld dat papieren handdoekjes ervoor zorgen dat bacteriën en virussen verdwijnen? Dit komt door de wrijfbeweging die je maakt wanneer je je handen droog maakt. Met papieren handdoekjes heb je dus snel droge handen, minder last van bacteriën en virussen en ook nog eens lage kosten. Dit komt omdat je de papieren handdoekjes meteen in grote hoeveelheden kunt bestellen.

Hoe kies ik de juiste maat papieren handdoekjes uit?

Welke soort papieren handdoekje je nodigt hebt, hangt af van de dispenser die je bezit. Er zijn vier verschillende soorten, namelijk ZZ-vouw handdoekjes, C-vouw handdoekjes, intervouw handdoekjes en interfold handdoekjes. Alleen de intervouw handdoekjes hebben een eigen formaat. In de meeste gevallen passen de andere soorten in verschillende dispensers. Waarschijnlijk heb je nu in deze coronacrisis een grote voorraad papieren handdoekjes nodig. Het gebruik is namelijk erg uitbreid omdat veel mensen thuis nu ook papieren handdoekjes zijn gaan gebruiken. Bestel daarom de schoonmaakartikelen bij een groothandel zodat je kunt profiteren van afnamekorting.