Home Huis inrichting De mooiste schoenen van dit moment!

De mooiste schoenen van dit moment!

0
De mooiste schoenen van dit moment!

Voor als je het nog niet door had, de herfst is nu toch echt begonnen! De zon heeft helaas ruimte moeten maken voor de regen en de warme temperaturen zijn helaas ook ingeruild voor temperaturen die niet boven de 15 graden uitkomen. Ondanks dat we de zomer ontzettend zullen missen heeft de herfst zo ook weer zijn voordelen. Welke voordelen? De nieuwste herfstcollectie is alweer verkrijgbaar in de winkels. Heb je nog geen goede schoenen voor dit najaar? Dan ben jij misschien wel blij dat we de mooiste exemplaren uit de nieuwe collectie voor je op een rijtje hebben gezet.

Boots

Van Chelsea boots tot aan cowboy boots en zelfs de biker boots zijn deze herfst helemaal in. Je zult ze in alle vormen, maten en modellen voorbij zien komen en voor zowel mannen als vrouwen. Als we bijvoorbeeld kijken naar de Mason Garments heren collectie zien we vooral de stoere boots met veter voorbij komen. De kleuren zijn nogal variërend maar vooral met de donkere, neutrale kleuren zoals zwart en bruin zit je helemaal goed? Waar je deze schoenen mee kan combineren? Eigenlijk met iedere (semi-)casuale outfit. Vooral onder een denim jeans en een comfy sweater zien we ze graag terug. Voor de vrouwen is er zoals altijd nog een uitgebreider aanbod. We zien de boots in een meer stoere variant zoals de biker boots van leer in het zwart maar ook een meer klassieke uitvoering zoals een bruine of blauwe Chelsea boot is zeker niet te missen.

Sneakers

De sneakers blijven seizoen na seizoen populair en ook deze herfst zijn we deze schoenen gewoon weer in de nieuwe collecties verschijnen. Dit keer zijn vooral sneakers in neutrale kleuren het middelpunt van belangstelling. Wit, beige, zwart en grijs. Kies een van deze kleuren en dan zit je helemaal goed. En ja, wit als najaarskleur is weer helemaal terug. Uiteraard wel oppassen dat je ze niet aan doet tijdens een heel druilerige dag maar anders maken zijn deze sneakers echt de eyecatchers van je outfit.

Hoge laarzen

Nog een leuke trend voor de vrouwen, de hoge laarzen. Deze laarzen worden in het voorjaar en in de zomer vaak achterin de kast geschoven maar in het najaar mag je deze beauty’s gewoon weer tevoorschijn halen. Een soortgelijk exemplaar nog niet in je kledingkast? Dan wordt het hoog tijd om deze parels een keertje aan te schaffen. In de Mason Garments dames collecties zijn we dan ook weer een paar mooie exemplaren voorbij komen. En weet je niet zo goed waar je ze bij moet dragen? Met een strakke jeans of een midi-jurk zijn ze super te combineren.