Home Huis inrichting Bestel Rubbol SB en verf je voordeur

Bestel Rubbol SB en verf je voordeur

0
Bestel Rubbol SB en verf je voordeur

In een hittegolf als deze wordt het pijnlijk goed te zien dat het oude verfwerk los begint te laten. Elke paar jaar moet je weer opnieuw naar de bouwmarkt voor nieuwe potjes van dezelfde verf. Het is hoogtijd om hier verandering in te brengen. Wist je dat je met Rubbol SB van Sikkens verf een ijzersterk laagje lak aanbrengt? Dat gaat niet alleen lang mee, het ziet er ook nog eens leuk uit. Dus haal je handen uit je mouwen en blijf lekker binnen zitten want je kan het gewoon online bestellen. Je voordeur is de eerste indruk van thuiskomen voor jezelf en de eerste indruk van jouw bestaan voor je gasten. Ben je nog geen ervaren schilder of zoek je nog een idee voor een mooie voordeur? Dan ben je hier aan het goede adres.

Een oog op details in de voorbereiding

Voordat je kan beginnen met je potje Sikkens Rubbol SB zijn er een paar stappen die een beginnende schilder makkelijk over het hoofd kan zien. Ten eerste kun je je brievenbus, je deurklink en alle handige toevoegingen op je deur beter eerst demonteren. Zo krijg je geen slordige verf spetters en het is veel mooier om deze los te verven in een andere kleur dan de deur zelf. Zo gauw je de deur tot een skelet hebt uitgekleed kan je beginnen met schuren. Dit is makkelijk en snel met een schuurmachine maar zelfs met een paar schuurpapiertjes is het zo gedaan. Zo openen de poriën van de deur zich voor de verf en blijft de Sikkens Rubbol SB een aantal jaren langer mooi. Na het schuren is het goed om alle schilfers van het schuren grondig van de deur af te wassen, dat voorkomt bobbeltjes in de verflaag. Wanneer de deur weer droog is kun je nog één keer licht schuren. Nu is de deur klaar om geverfd te worden. Maar er zijn een paar dingen die je bij het verven van je voordeur nooit kan overslaan.

Vergeet dit nooit bij het verven van je voordeur

Bij het kiezen van de kleur van Sikkens Rubbol SB staat er veel op het spel. Dit wordt de kleur die jou en je gasten verwelkomt, die hoort dus te matchen met de eerste dingen die je ziet als je binnenkomt. Maar dat is niet het enige dat telt bij het verven van je voordeur. Misschien heb je het wel eens gezien, je fietst door de straat en kijkt een beetje om je heen tot iets je opvalt. Een van de deuren in de straat is geverfd in een kleur die vloekt met de rest van de straat. Je kan je ogen er niet vanaf houden, het past gewoon niet. Zorg dus goed dat de kleur van je voordeur niet alleen de kleuren van jouw huis en voortuin complimenteert. Loop eerst even naar de andere kant van de straat en zet het even allemaal op een rijtje. Een compleet beeld van jouw huis en voordeur kan niet zonder een beeld van je buren. Nu ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met Rubbol SB en je voordeur te transformeren tot een prachtige voordeur.