Home Huis verkopen Een professionele ontruiming door ervaren medewerkers

Een professionele ontruiming door ervaren medewerkers

0
Een professionele ontruiming door ervaren medewerkers

Moet er een woning worden klaar gemaakt om terug te worden geplaatst op de verkoop of huurmarkt? Zijn daarbij wellicht nog bijkomende diensten nodig om de woning verder op te waarderen? Bij het ontruimen van een woning kun je altijd rekenen op Ontruiming de Zwart. Deze ontruiming specialist ruimt onder andere inboedels, woningen, magazijnen en (scheeps)werven op, en ontruimt woningen. Om woningen zorgvuldig achter te laten wordt er altijd netjes gewerkt. Voor een professionele ontruiming door ervaren medewerkers ben je bij Ontruiming de Zwart aan het juiste adres. Overigens ben je niet alleen voor een woningontruiming aan het juiste adres. Je kunt ook bij ze terecht voor grote verhuizingen of bij het verplaatsen van inboedel bij een kleine verhuizing. Moet er inboedel worden overgenomen? Inboedel kan gratis of tegen een eerlijke prijs worden overgenomen. 

Woningontruiming na overlijden

Moet er een huis worden leeggehaald na overlijden? Het ontruimen van een huis kan dan voor de nabestaanden fysiek en emotioneel zwaar zijn. Bij de woningontruiming wordt er daarom door ervaren medewerkers alles aan gedaan om te werken in volledige discretie. Die medewerkers hopen dat ze met hun hulp jou zoveel mogelijk kunnen ontzorgen in een lastige periode. Ze zorgen ervoor dat de woning zorgvuldig en bezemschoon wordt opgeleverd. 

Een woningontruiming voor een bepaalde deadline

Bij een woningontruiming heb je vaak te maken met een bepaalde deadline. Moet er bijvoorbeeld een verkoopakte bij de notaris worden ondertekend? Dan kan de koper van een woning eisen dat de woning voor de ondertekening van die verkoopakte goed leeg wordt opgeleverd. Wordt die deadline niet gehaald? dan kan de koper van de woning aan de notaris vragen om een provisie achter te houden. Vervolgens laat de koper het huis op jouw kosten ontruimen. Hoe wordt die woningontruiming betaald? Met de provisie die door de koper werd achtergelaten. Natuurlijk wil je bij een woningontruiming die provisie liever in eigen hand houden. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een gespecialiseerde firma opdracht te geven om hun woning te ontruimen.

Ontruimen van bedrijven en faillissementen

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruimingen helpt vaak ook bedrijven bij verhuizingen. Moet er een bedrijf worden ontruimd? Dan kan die bedrijfsontruiming volledig uit handen worden genomen. Bij een bedrijfsontruiming kun je bijvoorbeeld denken aan het opnieuw organiseren van een grote magazijnruimte. Moet er na het faillissement van een bedrijf inboedel van dat bedrijf worden opgekocht? Dan kan het bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruimingen tevens fungeren als opkoper van de inboedel. De inboedel van dat bedrijf wordt dan door die inkoper inboedel voor een redelijke prijs opgekocht.