Home Thuis zijn Leren schort voor jouw barbecue

Leren schort voor jouw barbecue

0
Leren schort voor jouw barbecue

Leren schort voor elke man én vrouw

Iedere man moet een leren schort in zijn collectie hebben. Ja dat las je goed, ik zei ‘moet’’. Tegenwoordig is een leren schort een must geworden voor elke barbecue. De barbecues waar je komt zijn steeds vaker voorzien van een man in een leren schort. Iedereen met een leren schort aan ziet er uit als een ervaren barbecue deskundige. Toch liever een gestreepte schort? ( nee dat dacht ik al)! Lees hier meer over de schorten en andere toffe barbecue benodigdheden.

Een leren schort hot or not?

Los van het feit dat een leren schort gewoon heel trendy is, kan het de persoon die het draagt ook iets extra’s geven. Met een schort van leer straal je namelijk net iets anders uit dan wanneer je een stoffen schort draagt. Leer heeft altijd iets stoers, een soort ruig tintje eraan. En waar past zo een gevoel beter bij dan bij een barbecue. Een schort tijdens het barbecueën straalt klasse en niet te vergeten professionaliteit uit (ook als je er niks van bakt). Het materiaal van de schorten is van erg goede kwaliteit en je hebt er dus langer plezier van. Mooi en van de beste kwaliteit, wat wil je nog meer?

Leren ovenwant en leren schort

Het belangrijkste voor een barbecue is het vlees, maar los van het eten zijn de materialen ook belangrijk. Een barbecue van goede kwaliteit en de juiste gerei helpen een handje mee aan het bereiden van het perfecte barbecue vlees. Een leren schort look is op zich al leuk, maar met een ovenwant er bij maak je het helemaal af. Je beschermt jezelf en je doet het ook nog eens in stijl. Leer dragen op je barbecue is een heuse aanrader. De beste leren schorten en ovenwanten zijn ook online te verkrijgen. Maak een combinatie van de zelfde kleur leer. Zo passen je schort en de ovenwant bij elkaar. De trend waar je aan mee moet doen.

Barbecue bij jou thuis?

Zit je er over te denken om iedereen uit te nodigen voor een barbecue bij jou, vooral doen. Barbecues worden in de zomer vaak gebruikt als bijeenkomsten voor familie en vrienden. Houdt rekening met alle wensen van je gasten. Zorg bijvoorbeeld voor genoeg groente voor eventuele veganisten en of vegetariërs. Vergeet natuurlijk niet om iedereen te verassen met een mooi schort van leer. Je zult veel complimenten ontvangen of je look én je barbecue skills (als het lekker is dan). Ga je met meerdere mensen tegelijk barbecueën, vergeet de anderen dan niet te wijzen op de mooie schorten. Het zou toch jammer zijn als jij in een mooi  leren schort staat te bakken en de anderen in een bloemetjes print.