Home Overig HG vetweg voor een vetvrije en onberispelijke keuken

HG vetweg voor een vetvrije en onberispelijke keuken

0
HG vetweg voor een vetvrije en onberispelijke keuken

Je keuken ontvetten en doen glanzen zoals nieuw is niet makkelijk. Er bestaan inderdaad meer aangename werkjes in onze keuken. Een hoogglans keuken schoon en vetvrij maken is tijdrovend.  Het kiezen van het juiste product is dan ook belangrijk. HG vetweg is zo een veilig, betrouwbaar en doeltreffend product om je keuken te laten blinken zoals een spiegel. Het verwijdert makkelijk en veilig alle vet afkomstig van het bereiden van gerechten. Dit product is opgewassen tegen de meest hardnekkige vetvlekken, ook van plantaardige oorsprong. Het is ook geschikt voor de meest uiteenlopende materialen gaande van roestvrij staal tot gegalvaniseerde en aluminium oppervlakken. Met HG vetweg zijn alle soorten vetvlekken zo verdwenen. Je gebruikt dit product even goed voor het vetvrij schoonmaken van alle keukentoestellen, vooral je fornuis en afzuigkap. Dat is ook het geval met alle soorten tegels en keramische tegels. Kortom, met HG vetweg zie je voortaan niet meer op tegen het reinigen van je keuken. Met een minimum aan inspanningen haal je weer eer van je glimmende keuken. En wat dacht je van de afvoer. Ruikt deze vies? Gebruik HG afvoerstank verwijderaar 

HG vetweg eenvoudig in gebruik

HG vetweg is makkelijk bruikbaar en dat is een niet te onderschatten voordeel. In plaats van urenlang in je keuken bezig te zijn kun je de vrijgekomen aan een van je hobby's besteden. Tijdens het schoonmaken spuit je HG vetweg op het te reinigen keukentoestel of oppervlak. Laat het enkele ogenblikken inwerken en verwijder het losgekomen vuil met een warme doek en heet water. Wil je HG vetweg ook gebruiken voor het reinigen van roestvrij staal? Spuit het product dan niet rechtstreeks op dit materiaal maar eerst op een zachte microvezeldoek waarmee je ook het roestvrij stalen oppervlak makkelijk reinigt. Heb je te maken met een sterke verontreiniging? Herhaal dan deze behandeling tot alle vet en vuil verdwenen zijn. HG vetvrij is namelijk een zachte en dus zeker geen agressieve vetverwijderaar en tast geen enkel materiaal aan.

Microgolf vetvrij maken

Je microgolf is een van de meest delicate keukenapparaten om schoon en vetvrij te maken.  Is je microgolf sterk verontreinigd met vet en- of aangebakken etensresten? Dan is HG combi magnetronreiniger een sterke aanrader.

Bespaar bij je keuze nooit op kwaliteit

Als gevolg van vooral bakken en braden word je in de keuken vaak geconfronteerd met hardnekkige vetaanslag. Goedkope schoonmaakproducten zijn daar niet tegen opgewassen. Vet en aangebakken etensresten krijg je er nauwelijks of zelfs niet mee verwijdert. Bespaar bij je keuze van de juiste keukenreiniger en ontvetter dus zeker niet op kwaliteit. De kleine meerprijs die je bijvoorbeeld voor HG vetvrij moet neertellen betaalt op relatief korte termijn zichzelf terug. Vergeleken met goedkopere reinigingsproducten heb je van HG vetvrij één derde minder nodig voor een zichtbaar beter resultaat.