bhome.nl

Specialist nodig voor terrasoverkappingen hout?

Als je op zoek bent naar een specialist in het plaatsen van terrasoverkappingen hout voor in jouw tuin? Dan kun je terecht bij Gras en Groen Hoveniers uit ’s Hertogenbosch. Deze hovenier levert terrasoverkappingen op maat. Wat kan Gras en Groen voor jou betekenen? Dat lees je hieronder.

Gespecialiseerd in terrasoverkappingen

Gras en Groen Hoveniers is specialist in het plaatsen van terrasoverkappingen, maar dat is niet het enige wat de hovenier doet. Voordat de hovenier voor je aan de slag kan, ga je eerst uitgebreid in gesprek in een adviesgesprek, dat plaats kan vinden bij jouw thuis of in de showtuin van de hoveniers van Gras en Groen. Jij vertelt precies wat jouw wensen en eisen zijn, naar welk type terrasoverkappingen je op zoek bent. Vervolgens gaat de hovenier voor jou een plan bedenken. Hij laat daarvoor een bouwtechnisch tekenaar een mooi ontwerp maken van een terrasoverkapping geheel naar jouw smaak. Voldoet de tekening compleet aan jouw eisen en wensen? Dan gaan de hoveniers voor jou aan het werk en heb jij een mooie overkapping op maat in jouw tuin staan.

Terrasoverkappingen hout

De hoveniers van Gras en Groen weten alles van terrasoverkappingen hout. Zij kunnen als geen ander een houten terrasoverkapping ontwerpen, bouwen en plaatsen. Wat is volgens de hovenier de grote meerwaarde van terrasoverkappingen van hout? 

Vakkundige montage door Gras en Groen Hoveniers

Je bent bij Gras en Groen Hoveniers verzekerd van vakkundige montage. De hovenier verzorgt de plaatsing van je houten overkapping. Hiervoor heeft het hoveniersbedrijf ervaren timmermannen in huis, die ook werkzaam zijn als hovenier. Niet de complete overkapping wordt in jouw tuin in elkaar gezet. Een gedeelte is al voor die tijd gefabriceerd, zodat de timmermannen/hoveniers in snel tempo de terrasoverkappingen hout kunnen plaatsen. Als je wilt kunnen de hoveniers ook de tuin rondom je geplaatste houten terrasoverkapping onder handen nemen. Zo geniet je nog meer in je tuin en onder je nieuw geplaatste overkapping!

Mobiele versie afsluiten